Een squashcourt reserveren? Sportcentrum Olympia Tel: 011/25 30 31

COVID-19

Squash Safe

Mondmaskers voor +12-jarigen worden verplicht in de club, behalve:

  • Als je op het terrein bent als speler, trainer of official.
  • Als je aan een tafel in de club of op het terras iets eet of drinkt.

Ben je een toeschouwer en sta je te kijken naar een wedstrijd of verplaats je je in de club, dan ben je verplicht een mondmasker te dragen.

Gelieve je spelers hiervan op de hoogte te brengen.

We raden onze clubs ook aan om de naam en de contactgegevens te vragen van de klant. Deze kunnen enkel gebruikt worden voor contacttracing.

Op deze manier hopen we als Squash Vlaanderen er mee voor te zorgen dat de cijfers weer de goede kant op gaan.

We hebben al veel meer sportieve mogelijkheden dan enkele weken geleden, gelukkig maar. Toch moeten we er samen voor zorgen dat de sportwereld niet de aansteker van een nieuwe coronapiek wordt. We zullen dus voorzichtig moeten blijven.

 Daarom vragen we alle sporters, sportclubs, sportbegeleiders en supporters om de regels te volgen en niet op zoek te gaan naar achterpoortjes of trucs om die regels te omzeilen. Ook aan de toeschouwers vragen we de regels van social distancing te blijven respecteren en de regels rond het dragen van een mondmasker strikt op te volgen.

 Doe dat voor je eigen gezondheid, maar ook voor de gezondheid van je medesporters en alle andere mensen met wie je in contact komt. Sporten is inderdaad belangrijk, maar niet belangrijk genoeg om mensenlevens te riskeren. Het zou zonde zijn mocht de sport aan de basis liggen van een nieuwe opstoot. Laten we er dus samen voor zorgen dat we kunnen blijven sporten en/of genieten van de sport en dit op een veilige manier!